Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan digitaal hieronder. Dit kan vanaf nu tot op de dag zelf tot 12:00 uur. U krijgt na inschrijving en betaling een mail. Deze kunt u tonen bij de inschrijf-kramen, deze zijn geplaatst tussen de reddingspost en strandpaviljoen Paal10

Bedrag voor deelname is €5,00. In verband met de coronaregels is er geen contante betaling meer mogelijk.

Op 1 januari kunt u zich bij deze kramen nog ter plaatse inschrijven. Betaling bij voorkeur contactloos, er zijn PIN-apparaten aanwezig.

Om doorstroming van deelnemers te versnellen is het de voorkeur om gebruik te maken van digitale inschrijving.

!!Deelname aan de duik is voor eigen risico!!

Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene duiken.

De eerste 500 aanwezige deelnemers krijgen een “Wonen op Flakkee” wintermuts (op=op). Deelnemers krijgen een polsbandje waarmee na de duik een kom heerlijke warme erwtensoep voor te verkrijgen is. (op=op)

De opbrengst gaat naar het KNRM station Ouddorp en de Ouddorpse Reddingsbrigade.

Totaal € -

!!DISCLAIMER!!

Wij hanteren (zover mogelijk) op 1 januari 2023 de dan geldende CORONAREGELS. Helaas kunnen wij op dit moment geen verdere informatie verstrekken omdat wij niet weten wat het dan geldende Corona beleid zal zijn. Via de website en social media zullen wij proberen u op de hoogte te houden. Bij afgelasting is er geen restitutie mogelijk. De hele opbrengst gaat dan alsnog naar de goede doelen zoals aangegeven.